ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στη βάση της η ομάδα – Αναμένει Νέντοβιτς

Στην Αθήνα επέστρεψε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Παναθηναϊκός. Γυρίζει από Βελιγράδι και ο Νέντοβιτς.

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στη βάση της η ομάδα - Αναμένει Νέντοβιτς

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (25/03) στην Κωνσταντινούπολη στο ματς με την Αναντολού Εφές, με το «τριφύλλι» να είναι ανταγωνιστικό για ένα ημίχρονο, αλλά να γνωρίζει βαριά ήττα (85-65). Σε μια δύσκολη αποστολή εκ των πραγμάτων, καθώς οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» γύρισε στη βάση της στις 2 τα ξημερώματα από την Πόλη και στρέφει το βλέμμα της στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Παράλληλα σήμερα, θα πραγματοποιηθεί και η άφιξη του Νεμάνια Νέντοβιτς στην Αθήνα από το Βελιγράδι, όπου είχε μεταβεί τις τελευταίες ημέρες μετά από σχετική άδεια της ομάδας.

Ο Σέρβος γκαρντ ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό από τραυματισμό, είχε πάει στην πατρίδα του για να εξεταστεί από προσωπικό του γιατρό και πλέον με την επιστροφή του, θα μπει σταδιακά στις υποχρεώσεις της ομάδας. Ο τραυματισμός του στη γάμπα τον άφησε για αρκετό καιρό εκτός, όμως ήδη αισθάνεται πολύ καλύτερα, αλλά στο «πράσινο» στρατόπεδο δεν βιάζονται και θα τον περιμένουν να το ξεπεράσει πλήρως.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.631 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νέντοβιτς θα χρειαστεί κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα για να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και όπως είναι φυσιολογικό οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν την ετοιμότητά του.

Παράλληλα με την άφιξη του στην πρωτεύουσα, οι «πράσινοι» ξεκινούν τη μίνι προετοιμασία τους, για την αναμέτρηση της Basket League, κόντρα στο Μεσολόγγι που θα διεξαχθεί, αύριο Σάββατο (27/03).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...