Την παράταση του lockdown ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό. Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι ανακοινώσεις για λιανεμπόριο και σχολεία.

Την παράταση του lockdown σε Αττική, Θεσσαλονίκη αλλά και άλλες περιοχές της χώρας ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό.

Παράλληλα, όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου «βαθύ κόκκινο» παραμένουν: Αττική, Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Βοιωτία, Εύβοια εκτός του δήμου Σκύρου, Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Θεσπρωτία, Ηράκλειο, Λέσβος, Ζάκυνθος, Μύκονος, καθώς και οι δήμοι Καλυμνίων, Χίου, Ανωγείων, Χανίων, Ιωαννιτών και Μετσόβου, Κατερίνης, Αμφίπολης, Σκιάθου, Καρδίτσας και Καστοριάς και Ορεστίδος.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς διευκρίνησε κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα και η αύξηση των κρουσμάτων, δεν επιτρέπουν επί του παρόντος περαιτέρω χαλάρωση. Τόνισε μάλιστα ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις που αφορούν το άνοιγμα του λιανεμπορίου και των σχολείων.

Πηγή: sdna.gr

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS