ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης νέος πρόεδρος της ΕΠΟ – Ποιοι εκλέγονται!

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Εκτός οι διεθνείς!

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης νέος πρόεδρος της ΕΠΟ – Ποιοι εκλέγονται!

Και επίσημα πρόεδρος στην ΕΠΟ εξελέγη ο Θόδωρος Ζαγοράκης στις εκλογές που έγιναν το Σάββατο 27/3.

Εκτός Εκτελεστικής Επιτροπής έμειναν οι διεθνείς: Άγγελος Χαριστέας (τον υπέδειξε η ΕΠΣ Κέρκυρας), Δημήτρης Παπαδόπουλος (τον υπέδειξε η ΕΠΣ Ρεθύμνου), Γιώργος Ανατολάκης (πρόεδρος ΕΠΣ Πειραιά), Παντελής Καφές (τον υπέδειξε η ΕΠΣ Λασιθίου).

Στο ΔΣ της ΕΠΟ εξελέγησαν οι “11” που είχαν τη στήριξη ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Είναι οι (με τη σειρά που προκύπτει από τις ψήφους που πήραν: Στέργιος Αντωνίου Παναγιώτης Δημητρίου Γιώργος Χατζησαρόγλου Μάνος Γαβριηλίδης Δημοσθένης Κουπτσίδης Δημήτρης Μπουχλαριώτης Λεωνίδας Θωμαΐδης Παναγιώτης Παπαχρήστος Κλέαρχος Τζαφέρης Κυριάκος Φύτρας Άγγελος Δανιήλ

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.484 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.