ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Τρίφυλλα» χρόνια πολλα!

Η 27η Μαρτίου είναι μια ακόμα ημερομηνία όπου έχουν τα γενέθλια τους αρκετές προσωπικότητες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον Σύλλογο.

«Τρίφυλλα» χρόνια πολλα!

Αναλυτικότερα τα 51α γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο άλλοτε σμολ φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Ζάρκο Πάσπαλι, όπου τίμησε τη πράσινη φανέλα τη σεζόν 1994-95. Ο Σέρβος αγαπήθηκε από τη πράσινη εξέδρα παρά το γεγονός ότι προερχόταν από τον Ολυμπιακό και γρήγορα έγινε τραγούδι στα χείλη των οπαδών του «τριφυλλιού».

Παράλληλα σήμερα έχει γενέθλια και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού» Αποστόλης Οικονόμου που ντύθηκε στα πράσινα πριν μερικούς μήνες.

Ακόμα σήμερα γίνεται 45 ετών η άλλοτε προπονήτρια κικ μπόξινγκ του ΠΑΟ Αρετή Μαστροδούκα ενώ σαν σήμερρα το 1958 γεννήθηκε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Στέφανος Τασσόπουλος.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.260 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.