ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

50χρονος αυτοκτόνησε με χειροβομβίδα!

Eνας 50χρονος στα Γιαννιτσά προχώρησε σε απονενοημένο διάβημα, καθώς αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με μία χειροβομβίδα.

50χρονος αυτοκτόνησε με χειροβομβίδα!

Ο αυτόχειρας βρέθηκε σε υπαίθριο χώρο εγκαταλελειμμένου κτιρίου με το ΕΚΑΒ να σπεύδει για να παραλάβει τη σορό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο αυτόχειρας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Aρχές με στρατιωτικό υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του. Δίπλα στη σορό του άτυχου άντρα βρέθηκαν και άλλες χειροβομβίδες. Στο σημείο μεταβαίνει κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών αλλά και πυροτεχνουργοί του Στρατού.

Σύμφωνα με το pellanews.gr ο 50χρονος αποχαιρέτησε τους οικείους του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 61.960 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...