ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίκη των «πράσινων» στο οικογενειακό διπλό

Οι πράσινοι έπαιξαν οικογενειακό διπλό αντί προπόνησης, με τους «πράσινους» να επικρατούν με 4-3 έναντι των μπλε.

Νίκη των «πράσινων» στο οικογενειακό διπλό

Διαφορετικού τύπου προπόνηση ήταν αυτή του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης», μια και οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν στους «πράσινους» και στους «μπλε» και έπαιξαν φιλικό… οικογενειακού χαρακτήρα. Τη νίκη πήραν οι «πράσινοι» με 4-3. Για τους νικητές σκόραραν από δύο φορές οι Καρλίτος, Αϊτόρ ενώ οι «μπλε» βρήκαν δύο γκολ με τον Μακέντα και ένα με τον Ενγκμπακοτό.

Στο «οικογενειακό» διπλό δεν συμμετείχαν οι Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Κουρμπέλης που έκαναν ατομικό, οι Βέλεθ, Νιάς, Χουάνκαρ, Αγιούμπ που ακολούθησαν θεραπεία, οι Μολό, Σένκεφελντ που έκαναν αποφόρτιση και οι διεθνείς Διούδης, Αλεξανδρόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.