ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Υπομονή για Κουρμπέλη

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί κάποιες ημέρες παραπάνω για να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Παναθηναϊκός: Υπομονή για Κουρμπέλη

Μικρή καθυστέρηση θα πάρει η επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη σε φουλ αγωνιστική δράση.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» μετά την επέμβαση που υπεβλήθη στους κοιλιακούς, δεν έχει επιστρέψει ακόμα στη δράση με το ιατρικό τιμ των «πρασίνων» να μην θέλουν να ρισκάρουν και να του δίνουν παράταση κάποιες παραπάνω ημέρες.

Τελευταία εμφάνιση του «Κούρμπε» σε αγώνα της ομάδας ήταν πριν από περίπου 3,5 μήνες στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.552 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έκτοτε ο Έλληνας χαφ είχε αρχίσει να ανεβάζει σταδιακά ρυθμό στις ατομικές προπονήσεις που έκανε τις τελευταίες 10-15 ημέρες, ωστόσο αισθάνθηκε και πάλι κάποιες ενοχλήσεις στο σημείο των κοιλιακών-προσαγωγών, με τους υπεύθυνους του ιατρικού τιμ, να «κατεβάζουν» ταχύτητα στο ρυθμό προπονήσεων του, για να ομαλοποιηθεί η διαδικασία της αποθεραπείας του και να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς εφόσον ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.