ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απολυτήριο δημοτικού να έχει ο πρόεδρος της ΕΠΟ (αλλά να μας παίζει 100-0), σωστά κύριε Βερνίκο;

Οι νοσταλγοί των προέδρων με... απολυτήρια δημοτικού, σήκωσαν τα λάβαρα της επανάστασης για την ΕΠΟ, ξεχνώντας όσα συνέβαιναν επί χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Απολυτήριο δημοτικού να έχει ο πρόεδρος της ΕΠΟ (αλλά να μας παίζει 100-0), σωστά κύριε Βερνίκο;

Κάποτε, στο όχι και πολύ μακρινό παρελθόν, αρκούσε για να γίνεις πρόεδρος της ΕΠΟ, να έχεις ένα απολυτήριο δημοτικού. Την εποχή της παντοκρατορίας του ενός, την εποχή του 100-0, την εποχή που η μία ομάδα τα έπαιρνε όλα και οι άλλοι… τίποτα, την εποχή των πακιστανικών τηλεφώνων, την εποχή που όποιος διαιτητής τολμούσε να σφυρίξει ό,τι έβλεπε ή κάτι από αυτά που έβλεπε, τον έτρωγε το μαύρο σκοτάδι, την εποχή που είχε βαφτιστεί… κανονικότητα ό,τι πιο σαθρό είχε ζήσει ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...