ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιστροφή με ισοπαλία

Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Δούκα και αναδείχτηκε ισόπαλο 1-1 έπειτα από πολύμηνη διακοπή.

Επιστροφή με ισοπαλία

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες που παρουσιάστηκαν φανερά επηρεασμένες από τη μεγάλη αποχή. Έγιναν κάποιες φάσεις μπροστά στις εστίες των δύο ομάδων χωρίς ωστόσο να βρουν στόχο.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ έπειτα από λάθος στην άμυνα και τέρμα του πέτυχε ο Φλώρος στο 30΄

Παρόλα αυτά το «τριφύλλι» κατάφερε να βγάλει αντίδραση και τελικά ήρθε η ισοφάριση χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Παούρης κάνοντας το τελικό 1-1 με πέναλτι στο 32΄.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός (Σοϊλεμές):Μπάρδης, Φέλιος, Μπελτσίδης, Κάλκος, Παπακώστας, Παούρης, Ζιάκας, Παπαευστρατίου, Γκαϊφύλλιας, Μουρτζούκος, Συρίγος, Ασημακόπουλος, Πετράκος και Τσίνιας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...