ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Στη μνήμη του Μιχάλη»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στη μαύρη επέτειο από τον χαμό Μιχάλη Φιλόπουλο.

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Στη μνήμη του Μιχάλη»

Μαύρη επέτειος είναι η σημερινή για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του, αφού συμπληρώνονται 14 χρόνια από τη δολοφονία του οπαδού της ομάδας, Μιχάλη Φιλόπουλου. Ο 25χρονος τότε φίλος του «τριφυλλιού» έχασε τη ζωή του στη διάρκεια συμπλοκής στην Παιανία, πριν από αγώνα γυναικείου βόλεϊ του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Η απώλεια του Μιχάλη δεν έχει ξεχαστεί από τότε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, με την προσωπογραφία του να μη λείπει σχεδόν από κανένα γήπεδο που αγωνίζεται η αγαπημένη του ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.