ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

Μπακογιάννης: «Προχωράει κανονικά το γήπεδο – Καταθέτουμε αίτημα χρηματοδότησης ύψους 70 εκατ. ευρώ» (vid)

Ο Κώστας Μπακογιάννης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι το έργο προχωράει.

Μπακογιάννης: «Προχωράει κανονικά το γήπεδο - Καταθέτουμε αίτημα χρηματοδότησης ύψους 70 εκατ. ευρώ» (vid)

Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε και στο πως προχωράει το έργο του Βοτανικού ενώ προέβη στην αποκάλυψη ότι σήμερα θα κατατεθεί το πρώτο επίσημο αίτημα για χρηματοδότηση ύψους 70 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά όσα είπε για το θέμα του γηπέδου:

«Το γήπεδο του Παναθηναϊκού προχωρά κανονικά μέσα στα χρονοδιαγράμματα που προβλέπονται. Σήμερα, μάλιστα, κατατίθεται το πρώτο επίσημο αίτημα χρηματοδότησης ύψους 70 εκατ. ευρώ. Δεν μιλάμε, απλώς, για ένα γήπεδο. Πρόκειται για μία μητροπολιτική παρέμβαση. Είναι η δημιουργία δύο πόλων μέσα στην Αθήνα. Στη Λεωφόρο θα δημιουργήσουμε ένα χώρο πράσινου. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο χαμένο. Επίσης, πρέπει να βάλουμε μπροστά την περιοχή του Βοτανικού.

Ο Βοτανικός απαιτεί γήπεδο και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Υποδομές, επενδύσεις και πολεοδομικές ρυθμίσεις. Είναι μία περιοχή της πρωτεύουσας που πρέπει να μπει ξανά στον χάρτη. Να προσελκύσει επενδύσεις, οι οποίες υπολογίζονται σε πρώτη φάση σε ποσό μεγαλύτερο των 300 εκατ. ευρώ. Το γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι αναπτυξιακό έργο. Θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας για όλη την Αθήνα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 19.902 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.