ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε με Μπασκόνια»

Ο Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Μπασκόνια αλλά και στον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Κάτας: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε με Μπασκόνια»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την Μπασκόνια: 

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Παίζουμε κόντρα σε μια πολύ επιθετική και καλά προπονημένη ομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για πολύ αθλητικό παιχνίδι και επιθετικότητα. Από εκεί ξεκινάμε. Κόντρα στην Εφές είχαν ποιότητα, αλλά δεν αρχίσαμε καλά στην άμυνα. Πρέπει να χρησιμοποιούμε καλύτερα τα φάουλ, να είμαστε έτοιμοι στα box out και να βρούμε εύκολους πόντους. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα, να προστατεύσουμε τη μπάλα, να έχουμε υπομονή στην επίθεση και τις σωστές αποστάσεις. Είναι πολύ σημαντικό. Πάντα παίζει σκληρά η Μπασκόνια και τους το αναγνωρίζουμε. Πάντα παίζουν σκληρά και σαν προσωπικότητες ξέρουμε τι παίκτες είναι .Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να είμαστε έξυπνοι στην επίθεση και πολύ επιθετικοί στην άμυνα».

Για τους ”επικίνδυνους”  της Μπασκόνια: «Έχουν πολύ ταλέντο, παίζουν σε γρήγορο τέμπο, είναι εξαιρετικοί στο ανοιχτό γήπεδο. Πρέπει να τους σταματήσουμε. Αυτό δεν είναι μόνο θέμα της άμυνας, αρχίζει από την επίθεσή μας. Από την πλευρά μας με το μέγεθος που έχουμε μπορούμε να τους δυσκολέψουμε στο επιθετικό ριμπάουντ».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τον αν θα δώσει το παρών ο Νέντοβιτς, είπε: «Δεν θα είναι έτοιμος για αύριο. Ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας σύντομα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.