ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Υποδέχεται τη φορμαρισμένη Μπασκόνια ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός καλείται σήμερα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπασκόνια (21:00, NS2, LIVE: Panathinaikos24.gr) σε ένα ματς που μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Υποδέχεται τη φορμαρισμένη Μπασκόνια ο Παναθηναϊκός

Μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορος, όμως ο Παναθηναϊκός θα ψάξει τη νίκη στο ματς με την Μπασκόνια (21:00, Novasports 2) ώστε να δώσει το τελευταίο boost για να ολοκληρώσει με χαμόγελα και νίκες την σεζόν στην Euroleague.

Το έργο του δεν θα είναι εύκολο, αφού οι Βάσκοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και ψάχνουν μόνο νίκες για να κερδίσουν μία θέση στα πλέι-οφ. Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετρά τρεις σερί νίκες (κόντρα σε Μπάγερν, Ζενίτ και Αρμάνι), καθώς και οκτώ νίκες στα τελευταία εννιά παιχνίδια τους.

Παρόλα αυτά, οι «πράσινοι» θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα, με τον Όντεντ Κάτας να σημειώνει:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Παίζουμε κόντρα σε μια πολύ επιθετική και καλά προπονημένη ομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για πολύ αθλητικό παιχνίδι και επιθετικότητα. Από εκεί ξεκινάμε. Κόντρα στην Εφές είχαμε ποιότητα, αλλά δεν αρχίσαμε καλά στην άμυνα. Πρέπει να χρησιμοποιούμε καλύτερα τα φάουλ, να είμαστε έτοιμοι στα box out και να βρούμε εύκολους πόντους. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα, να προστατεύσουμε τη μπάλα, να έχουμε υπομονή στην επίθεση και τις σωστές αποστάσεις. Είναι πολύ σημαντικό».

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς, Καρμέλο Πατέρνικο και Μίλαν Νέντοβιτς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής:

30/3

20:00 Ερυθρός Αστέρας – Αρμάνι Μιλάνο

20:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές

20:00 Ζαλγκίρις – Άλμπα

20:00 Ζενίτ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

21:00 Παναθηναϊκός – Μπασκόνια

21:05 Μακάμπι – Μπαρτσελόνα

22:00 Μπάγερν – Φενέρμπαχτσε

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.