ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίνης: «Με το χέρι στην καρδιά θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό!»

Ο Σωτήρης Νίνης σε συνέντευξή του τόνισε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Νίνης: «Με το χέρι στην καρδιά θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό!» | panathinaikos24.gr

Ο Σωτήρης Νίνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Η Ώρα του Βόλου».

Ο Νίνης μίλησε για τη φετινή πορεία του Βόλου, για το κεφάλαιο «Παναθηναϊκός» που δεν έχει κλείσει γι΄ αυτόν αλλά για την επιθυμία του να φορέσει έστω για μία φορά τη φανέλα της Εθνικής.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την φετινή πορεία του Βόλου: «Μας στεναχώρησε, θέλαμε να ήμασταν στην 6άδα, θα θέλαμε να είχαμε ανέβει περισσότερο. Κρίθηκε στα πολλά ματς που είχαμε τον Ιανουάριο, είχαμε και πολλούς τραυματίες, δεν μπορέσαμε να δώσουμε πολλές λύσεις. Πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα γίνει μια καλή προετοιμασία, θα έρθουν και καινούργιοι παίκτες και θα βάλουμε τα θεμέλια για κάτι καλύτερο», τόνισε αρχικά στην εκπομπή «Η Ώρα του Βόλου».

Για το ότι η περσινή χρονιά δεν ήταν καλή για τον ίδιο:

«Δεν ήταν καλή γιατί δεν είχα ομάδα».

Για το αν έχει κάνει λάθος επιλογές:

«Και λάθος επιλογές και σωστές. Αν ξέραμε ότι θα ήταν λάθος, δεν θα τις κάναμε εξ αρχής».

Όταν υπέγραφε στον Βόλο, θεωρούσε ότι αυτή ήταν μία από τις τελευταίες του ευκαιρίες για να επανέλθει;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να γυρίσω Ελλάδα με τίποτα, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα ότι ήθελα να βρω ένα περιβάλλον που θα μπορούσε πραγματικά να με αγκαλιάσει, να με βοηθήσει, έτσι ώστε να δείξω και εγώ τον εαυτό μου και να επανέλθω στα επίπεδα που ήθελα. Ο Βόλος το έκανε αυτό, ο πρόεδρος μου έδωσε την ευκαιρία». 

Για το αν περίμενε να έφτανε τόσο ψηλά ο Βόλος:

«Δεν το περίμενα ότι θα φτάναμε τόσο ψηλά. Ήξερα ότι θα είχαμε μια ανταγωνιστική ομάδα και ότι δεν θα κινδύνευε».

Εχοντας περάσει από μεγάλες ομάδες εδώ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, αν κάποια στιγμή έφευγες από τον Βόλο τί θα προτιμούσες; Να αγωνιστείς σε μια ομάδα της Ελλάδας ή στο εξωτερικό;

«Με το χέρι στην καρδιά; Νομίζω ότι θα προτιμούσα να τελειώσω την καριέρα μου εκεί που ξεκίνησα παρά το να φύγω στο εξωτερικό και εννοώ ότι θα ήθελα τον Παναθηναϊκό».

Για το αν σκέφτεται την επιστροφή του στην Εθνική:

«Ναι φυσικά, είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για μένα. Πραγματικά, το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα είναι να γυρίσω στην Εθνική ομάδα. Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο παρά αυτό το κίνητρο που έχω στο μυαλό μου, να δουλεύω καθημερινά, να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα, να παίζω όσο καλύτερα γίνεται για να μπορέσω ξανά, έστω και μια φορά, να γυρίσω στην Εθνική. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο και θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για μένα». 

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS

READ MORE

close