Το γηπεδικό ζήτημα είναι στην επικαιρότητα του ρεπορτάζ στον Παναθηναϊκό και με αυτό ασχολήθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας, μεταφέροντας τα νεότερα για τις εξελίξεις της χρηματοδότησης του Βοτανικού.

«Περιμένουμε το ραντεβού του Ερασιτέχνη με την ΑΕΠ Ελαιώνα για τις εγκαταστάσεις. Υπάρχει συμφωνία ΠΑΕ-ΑΟ, επί της ουσίας συμφωνία ΠΑΕ-Δήμου και περιμένουμε την χρηματοδότηση. Είναι ένα μείγμα οι πηγές, τα 75 εκατομμύρια ευρώ αφορούν περιφερειακά έργα σε Βοτανικό και Λεωφόρο. Τα χθεσινά 89 εκατομμύρια αφορούν στο γήπεδο. Αν δεν γίνει γήπεδο, δεν υπάρχει Διπλή Ανάπλαση», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα για το γήπεδο του «τριφυλλιού», τονίζοντας πως μόλις ολοκληρωθούν όλες οι συμφωνίες, πρέπει να αποτυπωθούν στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη και εκεί να αποφασιστεί αν θα προχωρήσει το θέμα ή όχι, ενώ σε περίπτωση «ναι» θα ακολουθήσει η δημοπράτηση του έργου.

Τέλος, ο Δεσύλλας επισήμανε ότι σήμερα θα φανεί αν ο Μοαυρίσιο θα μπει ή όχι στην προπόνηση και θα υπολογίζεται για το κυριακάτικο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS