ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σε κοινή γραμμή Παναθηναϊκός Α.Ο – ΑΕΠ Ελαιώνα (vid)

Προς συμφωνία οι δυο πλευρές, μετά τη συνάντηση του Τάκη Μαλακατέ με τον εκπρόσωπο των τραπεζών για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό.

Σε κοινή γραμμή Παναθηναϊκός Α.Ο - ΑΕΠ Ελαιώνα (vid)

Προς συμφωνία οι δυο πλευρές, μετά τη συνάντηση του Τάκη Μαλακατέ με τον εκπρόσωπο των τραπεζών για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν το θέμα της μεταξύ τους σύμβασης και η κουβέντα έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις.

Επί της ουσίας, κοινή γραμμή για το πρότζεκτ, σε ό, τι έχει να κάνει με την ανέγερση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Α.Ο.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο εκπρόσωπος των Τραπεζών είναι θετικός για την υλοποίηση της πρότασης που έχει καταθέσει ο Σύλλογος για ανέγερση κλειστού γηπέδου χωρητικότητας 3.000 θέσεων, αλλά και για τη δημιουργία στίβου περιμετρικά του ανοικτού γηπέδου.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν κι άλλες συζητήσεις, ενώ όταν αυτές αποτυπωθούν εγγράφως θα πάνε στη Γ.Σ. του Συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.