ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Κρίνεται αύριο του Μαουρίσιο

Ο Μαουρίσιο έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και θα δοκιμάσει την Πέμπτη να μπει σε φουλ πρόγραμμα.

Παναθηναϊκός: Κρίνεται αύριο του Μαουρίσιο

Ο Μαουρίσιο έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και θα δοκιμάσει την Πέμπτη να μπει σε φουλ πρόγραμμα.

Ο Βραζιλιάνος θέλει να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, μετά την αρθροσκόπηση για τον μηνίσκο, αλλά ακόμη δεν έχει γυμναστεί με την ομάδα. Η Πέμπτη είναι και η καθοριστική μέρα για τον παίκτη.

Χωρίς μεταβολή στο απουσιολόγιο διεξήχθη η προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Πράσινοι προπονήθηκαν υπό βροχή. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι, τακτική και τελειώματα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ατομικό ακολούθησαν οι Σανκαρέ, Βέλεθ και θεραπεία οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Αγιούμπ. Απόντες ήταν οι διεθνείς Διούδης, Αλεξανδρόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.