ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Web TV

Συνέντευξη: Ρούλα και Βέρα Κυράστα για τον σύζυγο και πατέρα Γιάννη… (vid)

Το Panathinaikos24.gr, 17 χρόνια από την ημέρα που ο Γιάννης Κυράστας έφυγε από τη ζωή μόλις στα 52 του χρόνια, τιμά τη μνήμη του. Η Ρούλα Κυράστα μιλάει για τον σύζυγό της και η μικρή κόρη Βέρα θυμάται τον πατέρα της σε μια συγκινητική συνέντευξη - εξομολόγηση.

Συνέντευξη: Ρούλα και Βέρα Κυράστα για τον σύζυγο και πατέρα Γιάννη... (vid)

Το Panathinaikos24.gr, 17 χρόνια από την ημέρα που ο Γιάννης Κυράστας έφυγε από τη ζωή μόλις στα 52 του χρόνια, τιμά τη μνήμη του. Η Ρούλα Κυράστα μιλάει για τον σύζυγό της και η μικρή κόρη Βέρα θυμάται τον πατέρα της σε μια συγκινητική συνέντευξη – εξομολόγηση.

Η 1η Απρίλη του 2004 θα μείνει για πάντα χαραγμένη, ως μια ημέρα που ένας ξεχωριστός άνθρωπος που αγάπησε και αγαπήθηκε περνούσε στο πάνθεον της ιστορίας.

Στη δουλειά από μικρό παιδί κατάφερε με την αξία του και το ταλέντο του να πρωταγωνιστήσει και στο ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Κυράστας ανήκει σε μια μικρή κατηγορία ανθρώπων που ασχολήθηκαν με τη μπάλα, που έπαιξε και πρωταγωνίστησε ως αρχηγός στις δύο μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Όταν αποφάσισε πως το ποδόσφαιρο είχε τελειώσει μέσα του, δεν το παράτησε, αλλά ασχολήθηκε με την προπονητική και την υπηρέτησε πιστά από τα πιο μικρά στρώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέχρι και την ελίτ που έζησε, ευρισκόμενος στον πάγκο του αγαπημένου του Παναθηναϊκού.

Ήθελε βήμα-βήμα να φτάσει στην κορυφή. Το παρασκήνιο που επικρατούσε δεν τον άφησε να πανηγυρίσει πρωταθλήματα (ήταν το μεγάλο του παράπονο), ωστόσο οι ικανότητές του και ο ακέραιος χαρακτήρας του, τον έκαναν να κερδίσει το σεβασμό από όλους. Φίλους και αντιπάλους. Ακόμα και σήμερα, όλοι μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

Το Panathinaikos24.gr, 17 χρόνια από την ημέρα που ο Γιάννης Κυράστας έφυγε από τη ζωή μόλις στα 52 του χρόνια, τιμά τη μνήμη του.

Η Ρούλα Κυράστα μιλά για τον σύζυγό Γιάννη, θυμάται ιστορίες από τη γνωριμία μαζί του, το γάμο, τα δύο παιδιά, αλλά και την πορεία του στο ποδόσφαιρο. Συγκινείται όταν αναφέρεται στο τελευταίο στάδιο της ζωής του, με τις επεμβάσεις και τις επισκέψεις στο νοσοκομείο.

Στο αφιέρωμα, για πρώτη φορά μιλάει δημοσίως για τον πατέρα της και η δεύτερη κόρη του Γιάννη, Βέρα όπου ανασύρει από τη μνήμη της εικόνες, αλλά και τα λόγια που της έλεγε ο πατέρας της.

Κοινός παρονομαστής στα λόγια των δύο γυναικών της καρδιάς του, ήταν ο χαρακτήρας, η πίστη και ο τρόπος που αντιμετώπιζε τον κόσμο, ο Γιάννη Κυράστας. Η αυθεντική ψυχή του, αλλά και η αγάπη του προς την οικογένειά του και το ποδόσφαιρο.

Η συνέντευξη για τον Γιάννη Κυράστα στο panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...