ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράσινο, κόκκινο, πράσινο. Ή αλλιώς, Γιάννης Κυράστας…

«Αυτή η κούπα θα πάει στ' άστρα». Εκεί όπου, από την 1η Απριλίου 2004, βρίσκεται ο Γιάννης Κυράστας. Ο Αριστοτέλης Μπενόγλου γράφει για τον άλλοτε αρχηγό και προπονητή του «τριφυλλιού», ο οποίος «έφυγε» τόσο νωρίς, τόσο άδοξα...

Πράσινο, κόκκινο, πράσινο. Ή αλλιώς, Γιάννης Κυράστας...

Δεν υπάρχεις…

Αν και ήταν γεννημένος στον Πειραιά, αγαπούσε τον Παναθηναϊκό. Όπως αποκάλυψε κάποτε σε συνέντευξή του, παρότι αγωνιζόταν στην εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού, υποστήριζε τους «πράσινους». Ως ball boy στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», όταν διεξαγόταν ντέρμπι μεταξύ των «αιωνίων» αντιπάλων, πανηγύριζε τα γκολ του «τριφυλλιού» χωρίς συστολές! Αργότερα η μοίρα τον έντυσε στα ερυθρόλευκα. Τίμησε τη φανέλα του μεγαλύτερου αντιπάλου του Παναθηναϊκού, μέχρι που χρίστηκε και αρχηγός του. Αναπόφευκτα, αγάπησε την ομάδα του Πειραιά και δέθηκε με τον κόσμο της, δίχως κανείς να μπορεί να τον ψέξει γι’ αυτό. Άλλωστε, υπηρέτησε τον Ολυμπιακό παραπάνω από μία δεκαετία, αν προστεθούν τα χρόνια παρουσίας του στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...