ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στο μεταγραφικό στόχαστρο ο Νίκας (Vid)

Ο Γιώργος Νίκας που αγωνίζεται με την ομάδα του Λεβαδειακού στα γήπεδα της Super League 2, βρίσκεται ψηλά στην «πράσινη» λίστα, ενόψει καλοκαιριού.

Παναθηναϊκός: Στο μεταγραφικό στόχαστρο ο Νίκας (Vid)

Ο νεαρός χαφ, με καλή παρουσία στα γήπεδα της Super League2 με τη φανέλα του Λεβαδειακού, αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας και σύμφωνα με δημοσίευμα, βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υποψηφίων μεταγραφικών στόχων για το καλοκαίρι.

Ο Γιώργος Νίκας, παίζει κυρίως στη θέση «6», έχει καλά στημένα και λόγω ύψους μπορεί να ανεβεί μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να έχει ισχυρή παρουσία στη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου.

Όπως αναφέρει η «Livesport», ο παίκτης είναι στο στόχαστρο πολλών ομάδων, μεταξύ αυτών και ο Παναθηναϊκός και σύντομα θα κάνει το μεγάλο «άλμα» στην καριέρα του.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.955 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα λόγω της εντυπωσιακής κόμμωσής του, οι συμπαίκτες του, αλλά και ο Τύπος του έχουν προσκολλήσει το παρατσούκλι ο «Φελαϊνί της Λιβαδειάς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...