ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οικονόμου: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, αλλά θέλουμε ακόμα δουλειά»

Στον επαναληπτικό αγώνα που θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, πρέπει να στρέψει το βλέμμα του ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Απόστολος Οικονόμου μετά το τέλος του αγώνα με τις Αμαζόνες.

Οικονόμου: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, αλλά θέλουμε ακόμα δουλειά»

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 3-0 σετ των Αμαζόνων για το πρώτο ματς του κυπέλλου Ελλάδας και ο προπονητής της ομάδας του «τριφυλλιού», επεσήμανε πως η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει για να φτάσει στο στόχο της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής τη ομάδας του Παναθηναϊκού:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί έπιασαν καλή απόδοση, ειδικά σε μπλοκ και επίθεση. Θέλουμε ακόμα δουλειά στην υποδοχή, καθώς οι Αμαζόνες μας δυσκόλεψαν. Ξεχνάμε το σημερινό αποτέλεσμα και συγκεντρωνόμαστε στον επαναληπτικό αγώνα, ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Οι Αμαζόνες είναι δυνατές στην έδρα τους και θα μας πιέσει πολύ στο σερβίς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.