ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποκάλυψη – βόμβα Αποστολάκη: “Η διοίκηση ηχογραφούσε τον Κυράστα πριν από τον Ολυμπιακό – Γι αυτό έφυγε ο Γιάννης” (vid)

Ο Στράτος Αποστολάκης σε μια αποκάλυψη - βόμβα μέσω του panathinaikos24.gr έπειτα από 20 χρόνια! Ο παλαίμαχος άσος και συνεργάτης του Γιάννη Κυράστα έκανε λόγο τις ηχητικές παρακολουθήσεις της διοίκησης στις ομιλίες του Γιάννη Κυράστα ενόψει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, γεγονός που αποτέλεσε την αρχή του τέλους!

Αποκάλυψη - βόμβα Αποστολάκη:

Ο Στράτος Αποστολάκης σε μια αποκάλυψη – βόμβα μέσω του panathinaikos24.gr  έπειτα από 20 χρόνια! Ο παλαίμαχος άσος και συνεργάτης του Γιάννη Κυράστα έκανε λόγο τις ηχητικές παρακολουθήσεις της διοίκησης στις ομιλίες του Γιάννη Κυράστα ενόψει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, γεγονός που αποτέλεσε την αρχή του τέλους!

Ο Στράτος Αποστολάκης μίλησε στη ζωντανή εκπομπή του panathinaikos24.gr και στους Τάσο Νικολογιάννη, Διονύση Δεσύλλα και Κώστα Μανωλιουδάκη και η αποκάλυψή του για τις πρακτικές της διοίκησης και τις ηχογραφήσεις από τη διοίκηση Φιλιππίδη στις ομιλίες του Κυράστα στους ποδοσφαιριστές, προκαλεί σεισμό!

«Ο Κυράστας δεν παραιτήθηκε επειδή ήθελε να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Απλώς ήθελε μία επιβεβαίωση ότι τον θέλουν στην ομάδα. Ο Φιλιππίδης την έκανε αμέσως αποδεκτή, άρα εκεί συνδύασε όλο το παρασκήνιο ότι η διοίκηση λειτούργησε εις βάρος του. Δεν θα παραιτούνταν. Απλώς ήθελε μία επιβεβαίωση από τον Φιλιππίδη ότι θα συνεχίσεις να είσαι ο προπονητής. Μαζέψαμε τα μπογαλάκια μας και φύγαμε όλοι μαζί. Αν βγει κάποιος και διαψεύσει τις ηχογραφήσεις τότε θα πω και ονόματα. Ποιος είναι. Τώρα δεν θέλω να το πω.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.537 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αποστολάκης μίλησε για τη δουλειά που γινόταν τότε, για το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την Ευρώπη και τη συνεργασίας του με τον Κυράστα. Επίσης, αναφέρθηκε σε ιστορίες της εποχές, όπως το περίφημο κρασί του Κυράστα, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (2-2), τη Λα Κορούνια, το περίφημο ματς με την Παναχαϊκή στην Πάτρα…

Δείτε τη συνέντευξη. Το σημείο με την αποκάλυψη για τις ηχογραφήσεις μετά το 46:00

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.