ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πω πω μια Πανάθα! (vids)

Ο Παναθηναϊκός "έπνιξε" την Αρμάνι Μιλάνο με εντυπωσιακή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, με καλάθι του Χεζόνια πήγε το ματς στην παράταση, γυρνώντας από το -20 και πήρε τη νίκη με 86-83 για την 33η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Πω πω μια Πανάθα! (vids)

Ο Παναθηναϊκός “έπνιξε” την Αρμάνι Μιλάνο με εντυπωσιακή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, με καλάθι του Χεζόνια πήγε το ματς στην παράταση, γυρνώντας από το -20 και πήρε τη νίκη με 86-83 για την 33η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι πράσινοι, παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν… αλλού γι’ αλλού, παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο στην επανάληψη και έφτασαν στη μεγαλειώδη ανατροπή επί της Αρμάνι Μιλάνο. Οι Παπαγιάννης, Χεζόνια, Παπαπέτρου και Μακ ήταν οι… πρωτεργάτες της πράσινης αντεπίθεσης στο τελευταίο ματς στο ΟΑΚΑ.

Έστω και τώρα, ο Παναθηναϊκός ήθελε μια μεγάλη νίκη γοήτρου και τα κατάφερε, με εμφατικό τρόπο, απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο. Έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο πολλά λάθη στην επίθεση και άμυνα… παιδική χαρά, με τους Ιταλούς να φτάνουν στο +20 και το τριφύλλι να πηγαίνει, εν τέλει, στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 29-46.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.611 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην επανάληψη, τα πάντα άλλαξαν. Το τριφύλλι με όπλο την εξαιρετική και… σκυλιασμένη άμυνα και με τους Παπαγιάννη, Μακ, Χεζόνια, Μπέντιλ και Παπαπέτρου να παίρνουν μπρος, άρχισε να ψαλιδίζει τη διαφορά και να βάζει δύσκολα στην Αρμάνι. Η τρίτη περίοδος έκλεισε με σκορ 49-59 και εκεί άρχισε η πράσινη αντεπίθεση.

Στο 4ο δεκάλεπτο, οι πράσινοι δέχθηκαν μόλις 11 πόντους και πλησίαζαν όλο και περισσότερο στο σκορ. Εν τέλει, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όταν ο Χεζόνια με εκπληκτική ατομική προσπάθεια νίκησε τους πάντες και διαμόρφωσε το 70-70.

Στον έξτρα χρόνο και παρά το γεγονός ότι έπειτα από τρίποντο του Κροάτη, ο ίδιος έκανε το 5ο φάουλ του και πήγε στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός συνέχισε στο ίδιο μοτίβο. Ο Παπαγιάννης έκανε ό, τι ήθελε κάτω από τα καλάθια, η άμυνα συνέχισε να… τσακίζει κόκκαλα, ο Μακ εμφανίστηκε με εντυπωσιακές ενέργειες, ο Παπαπέτρου πήρε σημαντικά σουτ και ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη νίκη ανατροπή με τελικό σκορ 83-86.

Ο Χεζόνια ήταν πρώτος σκόρερ με 17 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο πολύ καλός Μπέντιλ με 16. Παπαπέτρου και Παπαγιάννης είχαν από 14, ενώ ο Μακ σταμάτησε στους 11.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...