Ο Έτορε Μεσίνα στις δηλώσεις του μετά το φινάλε της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στο χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, στάθηκε στα «κλειδιά» που έγειραν το ματς προς την πλευρά των «πρασίνων», ενώ δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Αρμάνι:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό είναι μια ομάδα που αποδεικνύει πως δεν σταματάει να πιστεύει. Έπαιξε πιο σκληρά από εμάς στο δεύτερο ημίχρονο υπό την καθοδήγηση του Μακ που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Για εμάς ήταν σαν να έκλεισε ο διακόπτης.

Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και ήταν το τέταρτο παιχνίδι σε 7 μέρες και ίσως να νιώσαμε ότι τελείωσε η δουλειά. Η προσπάθεια εξαφανίστηκε και ο Παναθηναϊκός μας κέρδισε στο τέλος. Πήρε 15 επιθετικά ριμπάουντ. Δεν είχαμε ενέργεια απ’ όλους τους παίκτες».

Για την ένταξή του στο Hall of Fame της FIBA: «Νιώθω ευγνώμων για την ευκαιρία αυτή. Είμαι ευγνώμων στους προπονητές και στους παίκτες που συνεργάστηκα. Οφείλω πολλά σε πολλούς».

Για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs: «Παίζει ρόλο η φόρμα στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Παίζει ρόλο και το αν είναι υγιής η ομάδα. Σημαντικό ρόλο όμως παίζουν και τα ματσαρίσματα στα οποία θα βρεθεί μια ομάδα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS