ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Κινήσεις για ανανεώσεις με Αλεξανδρόπουλο και Αθανασακόπουλο

Δυο ακόμη νεαρούς ποδοσφαιριστές θέλει να δέσει ο Παναθηναϊκός με νέα συμβόλαια.

Παναθηναϊκός: Κινήσεις για ανανεώσεις με Αλεξανδρόπουλο και Αθανασακόπουλο

Δυο ακόμη νεαρούς ποδοσφαιριστές θέλει να δέσει ο Παναθηναϊκός με νέα συμβόλαια.

Ο λόγος για τους Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και Ανδρέα Αθανασακόπουλο. Ο Πιέρ Ντρεοσί έχει σηκώσει μανίκια στο κομμάτι του σχεδιασμού και της αξιοποίησης των νεαρών παικτών. Έτσι, λοιπόν, μετά τη συμφωνία με τον Χριστογεώργο, τα επαγγελματικά συμβόλαια με Κρυπαράκο και Ρόμπι, αλλά και αυτό του Καλοσκάμη που… έρχεται, ο αθλητικός διευθυντής του τριφυλλιού, προχωράει όλες τις άλλες υποθέσεις.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν ήδη ενημερωθεί οι Αλεξανδρόπουλος και Αθανασακόπουλος για την πρόθεση της ομάδας για νέα επέκταση συμβολαίου. Η συνεργασία με τον πρώτο ολοκληρώνεται το 2022 και ο Παναθηναϊκός θέλει, φυσικά, να τον κρατήσει, αφού βλέπει στο πρόσωπό του ένα χαφ με εξαιρετικά προσόντα και φοβερά περιθώρια εξέλιξης.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 97.407 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον δεύτερο, επίσης το συμβόλαιό του λήγει το 2022 και ο Παναθηναϊκός τον έχει ενημερώσει για πρόθεση επέκτασης. Δεν αποκλείεται, πάντως, στην περίπτωση του Αθανασακόπουλου να προκύψει δανεισμός τη νέα χρονιά, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...