ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπόλονι: «Με το ίδιο πνεύμα όπως στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΟΚ»

Οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι στη Nova για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Μπόλονι: «Με το ίδιο πνεύμα όπως στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΟΚ»

Οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι στη Nova για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Αναλυτικά, είπε στα κανάλια «Novasports»:

«Ανάμεσα στους τραυματισμούς, υπήρξαν και αυτοί που ήταν αρκετά σοβαροί, με χειρουργεία κλπ. Συγκεκριμένα αναφέρομαι στον Κουρμπέλη, στον Βέλεθ, στον Αγιούμπ, στον Σανκαρέ και στον Μαουρίσιο. Μόνο ο τελευταίος έχει αποθεραπευτεί, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε 24 ώρες για να δούμε την τελική κατάσταση».

Στο μυαλό τους θα έχουν το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο;

«Πάντοτε οι εικόνες μία επιτυχίας παίζουν ένα σημαντικό ρόλο. Αλλά βεβαίως, όπως ξέρετε, κανένας αγώνας δεν μοιάζει με έναν προηγούμενο ή έναν επόμενο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.531 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα έλεγα, όμως, ότι θα χρησιμοποιήσουμε το ίδιο πνεύμα, τόσο της φυσικής κατάστασης, όσο και της τακτικής μας. Σε αυτά προετοιμαζόμαστε για να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή προσπάθεια.

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ, μην ξεχνάμε ότι στον προηγούμενο αγώνα που κερδίσαμε, οπότε επηρεάσαμε τον εγωισμό του και όταν χτυπάς τον εγωισμό μίας μεγάλης ομάδας, της δίνεις ένα κίνητρο να πάρει ρεβάνς. Από εκεί και πέρα, εμείς συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μία δύσκολη προσπάθεια, η οποία θα μας κάνει πιο φιλόδοξους και πιο χαρούμενους.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.