ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Τελείωσε» δύο ο Ντρεοσί

Ο Πιέρ Ντρεοσί ενημέρωσε τους Δημήτρη Σερπέζη και Χρήστο Σέχου να βρουν ομάδα, καθώς δεν υπολογίζονται από τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: «Τελείωσε» δύο ο Ντρεοσί

Ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» έχει σηκώσει μανίκια και κάνει επαφές με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές ενόψει και της νέας σεζόν.

Πέρα από το κομμάτι των επεκτάσεων των συμβολαίων, ο Ντρεοσί έχει αναλάβει και τις περιπτώσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται από το «τριφύλλι» για την επόμενη χρονιά και σε επαφές που είχε με τους Σερπέζη και Σέχου, τους ανέφερε πως θα πρέπει να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους, καθώς δεν υπολογίζονται από την ομάδα.

Στους δύο νεαρούς, ανέφερε πως δεν θα αποχωρήσουν με οικονομικό όφελος για την ομάδα, αλλά με ποσοστό μεταπώλησης, ώστε να κάνει πιο εύκολο το έργο τους, ώστε να φέρουν προτάσεις από άλλους συλλόγους.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.337 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Σερπέζης τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 8 συμμετοχές με την «πράσινη» φανέλα στο πρωτάθλημα της Super League, ενώ ο Σέχου καμία, καθώς από το περασμένο καλοκαίρι του είχε μεταφερθεί πως δε θα συνεχίσει στο «τριφύλλι», ωστόσο παρέμεινε στο Κορωπί και έκανε προπονήσεις με το γκρούπ των «κομμένων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.