ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Χάος στην Εθνική Οδό! Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό

Πήραν τους δρόμους οι Αθηναίοι - Βόλτες στη λιακάδα σε όλη την Αττική!

Χάος στην Εθνική Οδό! Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό

Με το που έγινε η άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από δήμο σε δήμο, οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν στους δρόμους.

Από το κέντρο της Αθήνας μέχρι την Κηφισιά και από το Χαλάνδρι μέχρι τη Γλυφάδα, οι «σκασμένοι» από την κλεισούρα κάτοικοι του Λεκανοπεδίου βγήκαν για μια «ανάσα» με αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, ποδήλατα, ακόμα και πατίνια.

Χαμός στο Φλοίσβο, χαμός στις πλατείες της Αθήνας, χαμός και στην Εθνική Οδό. Ένα αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε στην άνοδο του Κηφισού, στο ύψος της Αχαρνών, ήταν αρκετό για να προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.581 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ουρές χιλιομέτρων και οι οδηγοί οπλισμένοι με υπομονή να απολαμβάνουν τη λιακάδα από το κάθισμα του αυτοκινήτου τους.

Υπομονή, καλύτερα έξω, παρά στο σπίτι με τέτοια λιακάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.