ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Απαραίτητη προϋπόθεση για το γκρέμισμα της Λεωφόρου να έχουν δοθεί πρώτα τα κλειδιά στους «πράσινους» για το νέο γήπεδο»

Κατεδάφιση της Λεωφόρο μόνο με την παράδοση του νέου γηπέδου του Βοτανικού αναμένεται να απαιτήσει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός από τον Δήμο Αθηναίων.

«Απαραίτητη προϋπόθεση για το γκρέμισμα της Λεωφόρου να έχουν δοθεί πρώτα τα κλειδιά στους «πράσινους» για το νέο γήπεδο»

Σύμφωνα με την Live Sport, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, θα ζητήσει από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, να αφαιρεθεί η σχετική παράγραφος από το MOU και θα θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση για το γκρέμισμα της Λεωφόρου να έχουν δοθεί πρώτα τα κλειδιά στους «πράσινους» για το νέο γήπεδο.

Ο Ερασιτέχνης είναι κάθετος στο ότι πριν συνυπογράψει την τριμερή σύμβαση με τον Δήμο και την ΠΑΕ, θα πρέπει το «Απόστολος Νικολαΐδης» να… προστατεύεται μέχρι να μπει η ομάδα στο νέο γήπεδο, είτε στα τέλη του 2023 είτε στις αρχές του 2024 βάσει εκτιμήσεων του δημάρχου.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του Ερασιτέχνη επιθυμεί το κλειστό γήπεδο για τα τμήματά του να είναι χωρητικότητας 3.000 θέσεων και αν χρειαστεί να καλυφθεί από τις τράπεζες η διαφορά στο κόστος από ό,τι είχε υπολογιστεί μέχρι σήμερα. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι σχετικές συζητήσεις ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και τις τράπεζες.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.344 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.