Ο Μαουρίσιο ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα.

Ο Βραζιλιάνος μιλώντας στη Nova, ανέλυσε τον τρόπο που πρέπει να παίξει το «τριφύλλι» και επεσήμανε πως ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που είχε και είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova: 

«Ήταν μια δύσκολη χρονική περίοδος για εμένα καθώς βρισκόμουν σε στάδιο αποθεραπείας. Αποφασίσαμε, μαζί με το ιατρικό team της ομάδας, να κάνουμε μια επέμβαση καθώς μεσολάβησε το διάστημα αγωνιστικής απραξίας λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Κάναμε σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα μια πολύ καλή δουλειά και πλέον τώρα μετέχοντας από την Πέμπτη στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα, είμαι στη διάθεση του προπονητή μου!

Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Οι αντίπαλοί μας διαθέτουν παίκτες ποιότητας και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό έτσι ώστε εάν όλοι μας παίξουμε συγκεντρωμένα και πειθαρχημένα να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα.

Προσωπικά είτε παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, είτε με τον Ολυμπιακό, είτε με τη Λάρισα, είτε με τη Λαμία εγώ θέλω να είμαι πάντα 100% ετοιμοπόλεμος όπως τώρα και διαθέσιμος από τον προπονητή μου έτσι ώστε να προσφέρω το καλύτερο δυνατό στην ομάδα μας». 

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS