ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρομερός Παναθηναϊκός ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ τον ΠΑΟΚ! (vids)

Ο Παναθηναϊκός με τρομερή αποτελεσματικότητα επικράτησε 3-0 του ΠΑΟΚ (39΄ Μακέντα, 79΄ Βιγιαφάνιες, 85΄ Αϊτόρ) για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ, έκανε άλμα στη βαθμολογία της Super League και ταυτόχρονα σημαντικό βήμα για την Ευρώπη.

Τρομερός Παναθηναϊκός ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ τον ΠΑΟΚ! (vids)

Ο Παναθηναϊκός με τρομερή αποτελεσματικότητα επικράτησε 3-0 του ΠΑΟΚ (39΄ Μακέντα, 79΄ Βιγιαφάνιες, 85΄ Αϊτόρ) για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ, έκανε άλμα στη βαθμολογία της Super League και ταυτόχρονα σημαντικό βήμα για την Ευρώπη

Οι πράσινοι αναχαίτισαν όλα τα επιθετικά ατού του δικεφάλου, ήταν… φωτιά στην κόντρα και κατάφεραν να φτάσουν σε μια σπουδαία νίκη που τους δίνει πολύτιμους βαθμούς, αλλά και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Εκπληκτική εμφάνιση από τον Βιγιαφάνιες, εκτελεστής ο Μακέντα και… χορευτής με την είσοδό του ο Αϊτόρ.

Το ματς

Ο Λάζλο Μπόλονι παρέταξε τον Παναθηναϊκό για ένα ακόμη ματς με 4-3-3 ενώ επανέφερε στην ενδεκάδα τον Ζοσέ Μαουρίσιο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάτω από τα δοκάρια ήταν  ο Διούδης, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά βρίσκονταν  οι Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Σένκεφελντ και Μολό.

Στο κέντρο αγωνίστηκαν οι Νιάς, Αλεξανδρόπουλος και Μαουρίσιο ενώ την επιθετική τριπλέτα συμπλήρωσαν οι Βιγιαφάνιες,Μακέντα και Χατζηγιοβάνης.

Το τριφύλλι δεν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο κομμάτι του αγώνα. Προσπαθούσε κυρίως με γρήγορες μπαλιές από τον Βιγιαφάνιες να σπάσει την άμυνα του ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι είχαν την κατοχή της μπάλας, δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Σωκράτη Διούδη.

Με εξαίρεση φυσικά ένα γύρισμα από τα αριστερά  του Μουργκ, στο οποίο ο Σφιντέρσκι δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάνει τελική μέχρι το 39ο λεπτό του αγώνα.

Στο σημείο εκείνο, ο Βιγιαγφάνιες έβγαλε τρομερή βαθιά μπαλιά στον Χατζηγιοβάνη, αυτός έκανε το υπέροχο γύρισμα και ο Μακέντα δεν αστόχησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Διούδη να αποκρούει σωτήρια το πλασέ του Κρέσπο από το ύψος της μικρής περιοχής (66’), ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία έριξε στο ματς Τζόλη, Ουάρντα και Κρμέντσικ.

Ο Παναθηναϊκός ωστόσο ήταν αυτός που κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 79’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βιγιαφάνιες που άφησε άγαλμα τον Πασχαλάκη (2-0).

Εξι λεπτά αργότερα μάλιστα, οι πράσινοι έφτασαν στο 3-0 σε υποδειγματική αντεπίθεση με τον Αϊτόρ να βγαίνει τετ α τετ και να μην αστοχεί στο 85’ βάζοντας τέλος στη σεμνή τελετή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...