Κύκλοι του Παναθηναϊκού ανέφεραν:

«Ο Παναθηναϊκός απαιτεί πάντα τη νομιμότητα!

Το σενάριο να διακοπεί η Volleyeleague εφόσον κηρυχθεί και μαθηματικά ο πρωταθλητής για να γίνει και το Λιγκ Καπ, βρίσκει τον Παναθηναϊκό να έχει την αδιαπραγμάτευτη στάση της νομιμότητας και της ηθικής που έχει σε όλα τα θέματα.

Η σχετική επιστολή του «τριφυλλιού» προς την ΕΣΑΠ έχει σαν αδιαπραγμάτευτη αρχή, αυτή της νομιμότητας, καθώς είναι εξαιρετικά αμφίβολο για το αν επιτρέπεται να αλλαχθεί η προκύρηξη του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» φυσικά θέτουν ερώτηματα για το υπό ποιες συνθήκες μπορεί να αλλάξει η συγκεκριμένη απόφαση ενώ υπάρχουν αναπάντητα ερωτηματικά σχετικά με την έξοδο των ομάδων στην Ευρώπη».

Όπως σημειώνεται στην επιστολή του Παναθηναϊκού: «Με δεδομένο ότι η χώρα μας έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στα κύπελλα Ευρώπης με 4 ομάδες (1 Ch. League, 1 CEV, 2 Challenge), ο Πρωταθλητής εάν επιλέξει να μην αγωνιστεί στο Champions League, τότε μπορεί να αγωνιστεί σε άλλο Κύπελλο, (CEV ή Challenge);

Η θέση αφαιρείται από τις εναπομείνασες τρεις των Ελληνικών ομάδων, ή αυτές μένουν ακέραιες;

Επίσης πως θα καταρτιστεί η τελική βαθμολογία και πως αυτή θα καταρτιστεί αφού κάποιες ομάδες θα έχουν δώσει περισσότερους και κάποιες λιγότερους αγώνες».

«Από κει και πέρα θα πάμε για παγκόσμια πρωτοτυπία να σταματήσουμε τη Β΄ Φάση του πρωταθλήματος επειδή αναδείχτηκε μαθηματικά ο πρωταθλητής. Με τέτοια απόφαση δείχνει ξεκάθαρα ότι η ίδια η ΕΣΑΠ δεν ενδιαφέρεται για το ποια θα είναι βαθμολογική κατάταξη του ίδιου της του προϊόντος και ενδιαφέρεται μόνο για τον πρώτο.

Με την ίδια λογική δεν θα πρέπει να γίνονται όσοι αγώνες δεν έχουν βαθμολογικό όφελος ή κίνητρα σε όλους τους θεσμούς και αυτοί είναι αρκετοί!

Επιπλέον είναι «υποτίμηση» του ίδιου του πρωταθλήματος να σταματήσει για να γίνει ο θεσμός του Λιγκ Καπ που είναι ο τρίτος τη τάξει θεσμός»

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS