ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Ο Παναθηναϊκός απαιτεί πάντα τη νομιμότητα»

Ο Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στον ΕΣΑΠ, σχετικά με με τα σενάρια διακοπής της Volley League μετά τη μαθηματική κατάκτηση από πλευράς Ολυμπιακού.

«Ο Παναθηναϊκός απαιτεί πάντα τη νομιμότητα»

Κύκλοι του Παναθηναϊκού ανέφεραν:

«Ο Παναθηναϊκός απαιτεί πάντα τη νομιμότητα!

Το σενάριο να διακοπεί η Volleyeleague εφόσον κηρυχθεί και μαθηματικά ο πρωταθλητής για να γίνει και το Λιγκ Καπ, βρίσκει τον Παναθηναϊκό να έχει την αδιαπραγμάτευτη στάση της νομιμότητας και της ηθικής που έχει σε όλα τα θέματα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.042 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η σχετική επιστολή του «τριφυλλιού» προς την ΕΣΑΠ έχει σαν αδιαπραγμάτευτη αρχή, αυτή της νομιμότητας, καθώς είναι εξαιρετικά αμφίβολο για το αν επιτρέπεται να αλλαχθεί η προκύρηξη του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» φυσικά θέτουν ερώτηματα για το υπό ποιες συνθήκες μπορεί να αλλάξει η συγκεκριμένη απόφαση ενώ υπάρχουν αναπάντητα ερωτηματικά σχετικά με την έξοδο των ομάδων στην Ευρώπη».

Όπως σημειώνεται στην επιστολή του Παναθηναϊκού: «Με δεδομένο ότι η χώρα μας έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στα κύπελλα Ευρώπης με 4 ομάδες (1 Ch. League, 1 CEV, 2 Challenge), ο Πρωταθλητής εάν επιλέξει να μην αγωνιστεί στο Champions League, τότε μπορεί να αγωνιστεί σε άλλο Κύπελλο, (CEV ή Challenge);

Η θέση αφαιρείται από τις εναπομείνασες τρεις των Ελληνικών ομάδων, ή αυτές μένουν ακέραιες;

Επίσης πως θα καταρτιστεί η τελική βαθμολογία και πως αυτή θα καταρτιστεί αφού κάποιες ομάδες θα έχουν δώσει περισσότερους και κάποιες λιγότερους αγώνες».

«Από κει και πέρα θα πάμε για παγκόσμια πρωτοτυπία να σταματήσουμε τη Β΄ Φάση του πρωταθλήματος επειδή αναδείχτηκε μαθηματικά ο πρωταθλητής. Με τέτοια απόφαση δείχνει ξεκάθαρα ότι η ίδια η ΕΣΑΠ δεν ενδιαφέρεται για το ποια θα είναι βαθμολογική κατάταξη του ίδιου της του προϊόντος και ενδιαφέρεται μόνο για τον πρώτο.

Με την ίδια λογική δεν θα πρέπει να γίνονται όσοι αγώνες δεν έχουν βαθμολογικό όφελος ή κίνητρα σε όλους τους θεσμούς και αυτοί είναι αρκετοί!

Επιπλέον είναι «υποτίμηση» του ίδιου του πρωταθλήματος να σταματήσει για να γίνει ο θεσμός του Λιγκ Καπ που είναι ο τρίτος τη τάξει θεσμός»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...