ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπόλονι: «Είναι μία νίκη διπλής αξίας, λόγω απουσιών και βαθμολογικής σημασίας»

Οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ.

Μπόλονι: «Είναι μία νίκη διπλής αξίας, λόγω απουσιών και βαθμολογικής σημασίας»

Οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπόλονι στην κάμερα της Νοva:

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ“Είναι μία νίκη διπλής αξίας. Καταρχάς γιατί παίξαμε με σημαντικές ελλείψεις και ήταν σημαντικό τρίποντο για την συνέχεια. Επίσης μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα νικήσαμε ξανά τον ίδιο αντίπαλο. Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος και συγχαίρω όλους τους παίκτες μου”.

Για το αν η σημερινή εικόνα είναι αυτή που θέλει να βλέπει σε κάθε αγώνα“Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας. Από τη στιγμή που μπορέσαμε να ελέγξουμε το κέντρο και κυριαρχήσαμε στη μεσαία γραμμή, μπορέσαμε να κάνουμε καλές επιθέσεις. Από εκεί και πέρα, το βασικό είναι να οργανωθούμε και να αναπτυχθούμε πιο γρήγορα. Αυτό μας έδωσε τη νίκη”.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Για το πόσο κοντά βρίσκεται το ευρωπαϊκό εισιτήριο“Αυτό που κοιτάμε είναι να προετοιμαζόμαστε και να παίζουμε καλά. Θέλουμε να τα πάμε εξίσου καλά και στον επόμενο αγώνα. Δεν θέλω να απαντήσω εγώ σε αυτό θέμα”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.