ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μολό: «Να γίνω το καλύτερο δεξί μπακ του πρωταθλήματος» (Vid)

Ο Γιοάν Μολό σχολίασε την εμφατική νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ και αποκάλυψε πως στόχος του είναι να γίνει το καλύτερο δεξί μπακ της Super League.

Μολό: «Να γίνω το καλύτερο δεξί μπακ του πρωταθλήματος» (Vid)

Ο Γιοάν Μολό σχολίασε την εμφατική νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ και αποκάλυψε πως στόχος του είναι να γίνει το καλύτερο δεξί μπακ της Super League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μολό στην κάμερα της Nova:

Για τον τραυματισμό του: «Με τραβάει από παντού, αλλά είμαι καλά».

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Δεν θα αποκλίνω από αυτά που είχα πει μετά τον τελευταίο αγώνα, όπου είχαμε φέρει ισοπαλία. Τότε δεν ήμασταν τόσο συμπαγείς, κάτι που συνέβη σήμερα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 19.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα τρία γκολ, παρά τις λίγες τελικές: «Σήμερα δυσκολέψαμε τον ΠΑΟΚ, αν και στο τέλος μας πίεσαν. Θεωρώ ότι κάναμε ένα γεμάτο αγώνα όλοι μας. Το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε γκολ είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθηση μας».

Για το πόσο κοντά βρίσκεται το ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Είμαι ο λάθος άνθρωπος για να μου κάνετε αυτή την ερώτηση. Είμαι ένας ταπεινός άνθρωπος και την ημέρα που θα αρχίσω να σκέφτομαι παραπάνω από αυτό που είμαι θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο. Όλοι θέλουμε να παίξουμε στην Ευρώπη, αλλά τώρα είναι μόνο λόγια αυτά».

Για το αν θεωρεί πως του ταιριάζει η θέση του δεξιού μπακ: «Είμαι φιλόδοξος σαν άνθρωπος και στόχος μου είναι να γίνω ο καλύτερος δεξιός μπακ του πρωταθλήματος. Κάθε μέρα ξυπνάω το πρωί με στόχο να γίνω όσο πιο καλός γίνεται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.