ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διούδης: «Δίνω τις απαντήσεις μου στο γήπεδο – Στην Ελλάδα υπάρχουν συνωμοσιολόγοι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

Για τα σχόλια που ακούει συχνά το τελευταίο διάστημα, μίλησε ο Σωκράτης Διούδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για τον τραυματισμό του, αλλά και το ματς με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή.

Διούδης: «Δίνω τις απαντήσεις μου στο γήπεδο - Στην Ελλάδα υπάρχουν συνωμοσιολόγοι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

Για τα σχόλια που ακούει συχνά το τελευταίο διάστημα, μίλησε ο Σωκράτης Διούδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για τον τραυματισμό του, αλλά και το ματς με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού:

Για τη σημασία της νίκης επί του ΠΑΟΚ:

«Να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια γιατί κάθε αγώνας για εμάς είναι τελικός και τους χρειαζόμαστε τους βαθμούς».

Για το καλόβουλα και κακόβουλα σχόλια σε σχέση με τον τραυματισμό του και για όσα έγιναν στην Τρίπολη :

«Τις απαντήσεις μου τις δίνω στον αγωνιστικό χώρο. Στην Ελλάδα η τρίχα γίνεται τριχιά. Φέτος έχω χάσει μόνο ένα παιχνίδι, σε κάποια παιχνίδια έχω ενοχλήσεις, όμως καταφέρνω να τις ξεπερνάω. Οι συνωμοσιολόγοι είναι πολλοί στην Ελλάδα και σε περιμένουν στην γωνία και πρέπει να ζούμε με αυτό. Γι’ αυτούς σήμερα είναι άλλη μια Κυριακή».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 18.754 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα όσα έγιναν με τον Παπαδόπουλο στην Τρίπολη, όσο ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο:

«Δεν θα δώσω συνέχεια σε αυτό γιατί οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είμαστε αντίπαλοι για 90′, όμως δεν είναι ευχάριστο να ακούς από πρώην συμπαίκτη σου αυτά τα λόγια. Το θεωρώ μια κακή στιγμή».

Για την επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς:

«Είναι πολύ σημαντικό να νιώθει μια ομάδα την διοίκηση της κοντά. Θέλουμε να νιώθουμε μια ασφάλεια. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν κάτι που μας έλειπε, όμως ο πρόεδρος μας είναι πιο ενεργός φέτος και μας χαροποιεί αυτό».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί: 

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί γιατί έχουμε μεγάλη συνέχεια. Στόχος μας είναι να παρουσιαζόμαστε πάντα έτοιμοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.