ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Βλέπει ΠΑΟΚ… και τρελαίνεται ο Μακέντα (Vids)

Τέσσερα γκολ στις τελευταίες εννέα αναμετρήσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ, έχει ο Φεντερίκο Μακέντα, δημιουργώντας εξαιρετική παράδοση.

Παναθηναϊκός: Βλέπει ΠΑΟΚ... και τρελαίνεται ο Μακέντα (Vids)

Εξαιρετική παράδοση κόντρα στον ΠΑΟΚ, έχει δημιουργήσει ο Φεντερίκο Μακέντα την τελευταία διετία.

Ο Ιταλός επιθετικός, φαίνεται πως έχει βρει το «κουμπί» του δικεφάλου και όποτε τον βρίσκει, τεστάρει την εκτελεστική του δεινότητα.

Ο έμπειρος επιθετικός, με το χθεσινό του γκολ, έφτασε αισίως τα τέσσερα γκολ σε εννέα αναμετρήσεις ανεξαρτήτου έδρας, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, οι αμυντικοί της ομάδας του Βορρά, δεν έχουν βρει τον τρόπο να τον σταματήσουν.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.534 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, πέρυσι ο Μακέντα, έβαλε γκολ και στα δύο ματς της κανονικής διάρκειας (2-2 στην Τούμπα) και (2-0 στη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ), ενώ τη φετινή σεζόν σκόραρε στο ματς που έδωσαν οι δύο ομάδες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όπου οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με σκορ 2-1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.