ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Έτσι βγαίνει Ευρώπη – Το υπόλοιπο πρόγραμμα των play off

Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό αγωνιστικό «φεγγάρι» ωστόσο για να πετύχει τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη, πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο και να παίρνει νίκες.

Παναθηναϊκός: Έτσι βγαίνει Ευρώπη – Το υπόλοιπο πρόγραμμα των play off

Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό αγωνιστικό «φεγγάρι», ωστόσο για να πετύχει τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη, πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο και να παίρνει νίκες.

Στα επόμενα ματς των play off της Super League, οι «πράσινοι» θα πρέπει να περάσουν από την έδρα του Ολυμπιακού, ενώ κομβικά θα είναι τα ματς με τον 2ο στο βαθμολογικό πίνακα Άρη.

Τα δύο «κολλητά« ματς με Άρη και ΑΕΚ που έπονται μετά το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης», θα κρίνουν κατά πολύ μεγάλο βαθμό τη θέση που θα τερματίσει ο Παναθηναϊκός, ωστόσο όλα γίνονται και οι «πράσινοι» με εμφανίσεις ανάλογες όπως στο ματς με τον ΠΑΟΚ, μπορούν να πάρουν τις νίκες που απαιτούνται, για να έρθει η κατάληψη μιας εκ των θέσεων που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα ματς των play off που απομένουν

3η αγωνιστική Κυριακή 11/04 19:30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

4η αγωνιστική Κυριακή 18/04 15:00 Παναθηναϊκός – Άρης

5η αγωνιστική Τετάρτη 21/04 21:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

6η αγωνιστική Κυριακή 25/04 15:00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

7η αγωνιστική Τετάρτη 05/05 19:30 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

8η αγωνιστική Κυριακή 09/05 19:30 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

9η αγωνιστική Τετάρτη 12/05 19:30 Άρης – Παναθηναϊκός

10η αγωνιστική Κυριακή 16/05 19:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.