ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βίντεο – ντοκουμέντο από το χλιδάτο κορωνοπάρτι σε βίλα με γνωστούς DJ!

Η επιλογή του χώρου για το πάρτι φαίνεται να έχει γίνει με μεγάλη προσοχή.

Βίντεο - ντοκουμέντο από το χλιδάτο κορωνοπάρτι σε βίλα με γνωστούς DJ!

Ξέφρενος χορός, φωτορυθμικά, καμία απόσταση και φυσικά όχι χρήση μάσκας είναι μερικές από τις εικόνες που κυκλοφόρησαν από πάρτι γενεθλίων που διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε βίλα λίγο έξω από την Βάρκιζα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 50 καλεσμένοι, ενώ όλοι, όπως αποκαλύπτει το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, χορεύουν ο ένας δίπλα στον άλλον, χωρίς να κρατούν αποστάσεις, σαν να μην υπάρχει κορονοϊός.

Μάλιστα στο πάρτι το παρών έδωσαν και δύο πολύ γνωστοί DJs, οι οποίοι έπαιζαν μουσική κάτω από την μύτη της αστυνομίας. Η επιλογή του χώρου φαίνεται να έχει γίνει με μεγάλη προσοχή, αφού η βίλα είναι μακριά από κατοικημένες περιοχές και τα βλέμματα των γειτόνων που θα μπορούσαν να κάνουν κάποια καταγγελία απουσιάζουν.

Σύμφωνα με το Mega, που φέρνει στο φως και το βίντεο, οι προετοιμασίες για το πάρτι γενεθλίων είχαν ξεκινήσει με το φως του ήλιου. Η κάμερα έχει απαθανατίσει νεαρούς να κουβαλούν κονσόλες και ηχεία για την εκδήλωση.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...