ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλεξανδρόπουλος στο Panathinaikos24.gr: «Πεισμώσαμε μετά τον Αστέρα – Μόνο έτσι θα βγούμε Ευρώπη!»

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε στο Panathinaikos24.gr, για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, για το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδος ενώ αναφέρθηκε και στο πως θα επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αλεξανδρόπουλος στο Panathinaikos24.gr: «Πεισμώσαμε μετά τον Αστέρα - Μόνο έτσι θα βγούμε Ευρώπη!»

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο με 3-0. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη νίκη αυτή, για το πως ξεπέρασαν οι πράσινοι το… χαστούκι από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια.

Τι είπε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και για την επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στα αποδυτήρια του τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στο Panathinaikos24.gr: 

Πως ήρθε αυτή η μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ;

«Πιστεύω ότι βοηθήσαμε όλοι στο να επιτευχθεί αυτή η νίκη. Δώσαμε το 100% όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις και στη μεγάλη διακοπή. Μπορώ να σου ότι ενωθήκαμε μετά την ατυχία στον Αστέρα Τρίπολης. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πως διαχειριστήκατε το αποτέλεσμα με τον Αστέρα;

«Σίγουρα είναι ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Δώσαμε το 100%, βελτιωθήκαμε, αναγνωρίσαμε τα λάθη μας, πεισμώσαμε και φτάσαμε σε αυτή τη νίκη».

Εσύ στη διακοπή έκανες το ντεμπούτο σου με την Εθνική Ανδρών. Πως ένιωσες γι΄ αυτό;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα ένα στόχο μου. Αυτό μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να συνεχίσω. Μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να γίνω καλύτερος. Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα μου και την Εθνική Ελλάδος».

Πως πρέπει να διαχειριστεί τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού;

«Τη Δευτέρα (σ.σ. χθες) θα ξεκουραστούμε και από την Τρίτη πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήρθε στα αποδυτήρια σήμερα και σας μίλησε. Πόσο σημαντικό είναι για εσάς αυτό;

«Είναι πολύ σημαντικό που ο πρόεδρος είναι κοντά μας. Όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να πετύχουμε τον στόχο της Ευρώπης».

Πως θα επιτευχθεί αυτός ο στόχος;

«Ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί μόνο αν δουλέψουμε σωστά, αν βγάλουμε πάθος και αν μείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Πρέπει να δίνουμε το 100% εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.