ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Βόμβα» Βράνιες: Καταγγέλλει απόπειρα δωροδοκίας του στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του ‘18

Συνέντευξη-φωτιά από τον Όγκνιεν Βράνιες. Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ καταγγέλλει ότι είχε γίνει προσπάθεια για να δωροδοκηθεί πριν το ματς-τίτλος με τον ΠΑΟΚ το 2018.

«Βόμβα» Βράνιες: Καταγγέλλει απόπειρα δωροδοκίας του στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του ‘18

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Usijanje»

Έχεις παίξει ποτέ ένα κάποιο ματς που θεωρούσες ότι είναι στημένο; «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έπαιξα ένα στημένο παιχνίδι, διότι απλά δεν το ξέρω. Υπήρχαν φήμες ενώ έπαιζα στην Ελλάδα ότι αμφισβητήθηκαν πολλά παιχνίδια, αλλά δεν συμμετέχω σε αυτά τα πράγματα. Είμαι αντίπαλος όλων αυτών των μαφιών».

Έχει συμβεί ποτέ κάποιος να σας προσφέρει χρήματα για να στήσετε παιχνίδι;

«Είχα αυτή την εμπειρία όταν έπαιζα για την ΑΕΚ. Καθόμουνα στο σπίτι μου ένα βράδυ και χτύπησε το τηλέφωνο. Υποδύθηκε ότι ήταν μάνατζερ από τη Σερβία. Προσπάθησε να στήσει ένα παιχνίδι που όλοι ξέρουν πολύ καλά. Ήταν ένας αγώνα που ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έβγαλε όπλο. Ήταν ένας αγώνας για τον τίτλο του πρωταθλητής Ελλάδος, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Προσπάθησε να με απειλήσει. Δεν συμφώνησα σε αυτό και ενημέρωσα τον σύλλογο σχετικά. Το δικό μου κλαμπ αντέδρασε».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σας πρόσεφερε κάτι ξεχωριστό;

«Προσπάθησε με κάθε τρόπο. Ξεκίνησε με μια ευχάριστη συνομιλία και μετά άρχισε να απειλεί ότι οι άνθρωποι του θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη για να κάνουν τα πάντα για μένα. Τους είπα, ελάτε και θα δούμε τι θα συμβεί». Φοβήθηκες; «Δεν φοβήθηκα καθόλου, καμία στιγμή. Ξέρω ποιος είναι ο πρόεδρος του συλλόγου μου. Μόνο αυτοί θα μπορούσαν να χάσουν από αυτό, όχι εγώ».

Έχετε μιλήσει με άλλους ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, μάνατζερ; Ποιες είναι οι εμπειρίες τους; «Δεν μίλησα πολύ γιατί ειλικρινά δεν με ένοιαζε ποτέ. Για μένα, τα χρήματα δεν είναι τίποτα στη ζωή. Δεν είναι το παν τα χρήματα. Θα πωλούσες τον εαυτό σου, την ομάδα σου, τον προπονητή σου, τους χιλιάδες οπαδούς που προσφέρουν και στηρίζουν τους παίκτες; Δεν υπάρχει ποσό για το οποίο θα έκανα κάτι τέτοιο».

Παίζετε στοίχημα; «Δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου».

Πηγή: sportfm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...