ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Παναθηναϊκός το προβάδισμα για τον Χοσεϊνί»

Όπως αναφέρουν στο Ιράν, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του αμυντικού της Τραμπζονσπόρ, Ματζίντ Χοσεϊνί και μάλιστα έχει προβάδισμα για την απόκτησή του.

«Ο Παναθηναϊκός το προβάδισμα για τον Χοσεϊνί»

Όπως αναφέρουν στο Ιράν, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του αμυντικού της Τραμπζονσπόρ, Ματζίντ Χοσεϊνί και μάλιστα έχει προβάδισμα για την απόκτησή του.

Ο 24χρονος διεθνής με το Ιράν ποδοσφαιριστής ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την τουρκική ομάδα το καλοκαίρι. Μάλιστα, για την περίπτωσή του φαίνεται να έχει ενδιαφερθεί τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο «IRNA», οι πράσινοι έχουν το προβάδισμα για να τον αποκτήσουν, ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Σαμπντόρια. O παίκτης αγωνίζεται ως στόπερ, ενώ μπορεί να παίξει τόσο στα χαφ, όσο και στα άκρα της άμυνας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.707 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι Ιταλοί, που αναπαράγουν το θέμα, γράφουν: «Από το Ιράν: Ελληνικές σειρήνες για τον Χοσεϊνί. Ο Παναθηναϊκός είναι μπροστά.

Νέες φωνές προέκυψαν για τον Ματζίντ Χοσεϊνί. Ο αμυντικός της Τραμπζονσπόρ που προσεγγίστηκε στο παρελθόν από τη Σαμπντόρια στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους καθώς και πιο πρόσφατα, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ορισμένων ελληνικών συλλόγων.

Όπως ανέφερε το «IRNA», το ειδησεογραφικό πρακτορείο του Ιράν της πατρίδας του, η ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ανταγωνίζονται τον ποδοσφαιριστή. Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος που ξεκίνησε επαφές με την Χοσεϊνί μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την εταιρία μάνατζερ Trebisonda».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.