Όπως αναφέρουν στο Ιράν, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του αμυντικού της Τραμπζονσπόρ, Ματζίντ Χοσεϊνί και μάλιστα έχει προβάδισμα για την απόκτησή του.

Ο 24χρονος διεθνής με το Ιράν ποδοσφαιριστής ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την τουρκική ομάδα το καλοκαίρι. Μάλιστα, για την περίπτωσή του φαίνεται να έχει ενδιαφερθεί τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο «IRNA», οι πράσινοι έχουν το προβάδισμα για να τον αποκτήσουν, ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Σαμπντόρια. O παίκτης αγωνίζεται ως στόπερ, ενώ μπορεί να παίξει τόσο στα χαφ, όσο και στα άκρα της άμυνας.

Αναλυτικά οι Ιταλοί, που αναπαράγουν το θέμα, γράφουν: «Από το Ιράν: Ελληνικές σειρήνες για τον Χοσεϊνί. Ο Παναθηναϊκός είναι μπροστά.

Νέες φωνές προέκυψαν για τον Ματζίντ Χοσεϊνί. Ο αμυντικός της Τραμπζονσπόρ που προσεγγίστηκε στο παρελθόν από τη Σαμπντόρια στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους καθώς και πιο πρόσφατα, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ορισμένων ελληνικών συλλόγων.

Όπως ανέφερε το «IRNA», το ειδησεογραφικό πρακτορείο του Ιράν της πατρίδας του, η ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ανταγωνίζονται τον ποδοσφαιριστή. Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος που ξεκίνησε επαφές με την Χοσεϊνί μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την εταιρία μάνατζερ Trebisonda».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS