ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Δεν άντεξε…

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε μόνο για 2 σετ και τελικά ηττήθηκε με 3-1 από τον Ολυμπιακό εκτός έδρας για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Volley League.

Δεν άντεξε...

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο Ρέντη από τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ, σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Volley League Ανδρών.

Οι πράσινοι άντεξαν μόλις σε δύο σετ και έτσι ηττήθηκαν με 3-1.

Το ματς

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός παρότι προηγήθηκε με 2-5 στο πρώτο σετ έμεινε γρήγορα πίσω με 7-5, με τον Ολυμπιακό να δείχνει αποφασισμένος για τη νίκη. Οι πράσινοι πίεσαν μόνο για λίγο. Ο Ολυμπιακός πήρε αέρα πέντε πόντων και τελικά καθάρισε το σετ με 25-19.

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός αντέδρασε. Έβγαλε πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τελικά έφτασε στην κατάκτηση του σετ με 25-20. Με τον τρόπο αυτό μπήκε γερά στη διεκδίκηση το αγώνα. Έτσι φαινόταν τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή, καθώς η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε καλά για τον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να είναι κοντά στο σκορ και μάλιστα μέχρι το 11-10 το παιχνίδι πήγαινε στον πόντο. Παρά ταύτα, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καθόλου συγκεντρωμένος στη συνέχεια, με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να πάρουν το σετ με σκορ 25-20.

Το τέταρτο σετ ήταν πραγματικά τυπική διαδικασία, μιας και ο Ολυμπιακός έφτασε εύκολα στην κατάκτησή του με σκορ 25-10. Τα σετ 3-1 (25-19, 20-25, 25-20, 25-10)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.