ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απίστευτο: Πρόγραμμα «βουνό» για τον Παναθηναϊκό με 8 ματς σε 17 ημέρες!

Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να δώσει οκτώ απαιτητικές αναμετρήσεις, σε χρονικό διάστημα δεκαεπτά ημερών μέσα στον Απρίλιο.

Απίστευτο: Πρόγραμμα «βουνό» για τον Παναθηναϊκό με 8 ματς σε 17 ημέρες!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, θα έχει έναν απαιτητικό Απρίλιο σχετικά με τις αναμετρήσεις που θα κληθεί να δώσει, καθώς στο πρώτο μισό του μήνα, θα πρέπει να παίξει 8 φορές, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολλά ταξίδια, αλλά και ματς υψηλής έντασης.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» του Όντετ Κάτας, θα δουν το πρόγραμμα τους, να είναι αρκετά επιβαρυμένο σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς η περιπέτεια που πέρασε το «τριφύλλι» με τα κρούσματα κορωνοϊού, στάθηκε ικανή να ακυρώσει πολλά παιχνίδια το προηγούμενο διάστημα.

Το «τριφύλλι», θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να περάσει μεταξύ παρκέ και αεροδρομίων, με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται σχεδόν, ανά δύο ημέρες. Με την ομάδα να έχει ταξίδια, σε Λιθουανία, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη και Θεσσαλονίκη.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.398 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, μόνο ευχάριστη δεν είναι στον Παναθηναϊκό αφού υπάρχει κίνδυνος καταπόνησης των αθλητών, ενώ πάντα μην ξεχνάμε πως υπάρχει και το ρίσκο νέων κρουσμάτων, με το τρίτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού να είναι σε πλήρη εξέλιξη και τους ανθρώπους της ομάδας να φοβούνται περισσότερο για την υγεία αθλητών και μελών της ομάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πρωταθλητών Ελλάδας:

8/4: Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός 10/4: Παναθηναϊκός – Λαύριο 12/4: Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Παναθηναϊκός 14/4: ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός 16/4: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 18/4: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 20/4: Ηρακλής – Παναθηναϊκός 24/4: Προμηθέας – Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.