Απίστευτο και όμως αληθινό. Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, θα έχει έναν απαιτητικό Απρίλιο σχετικά με τις αναμετρήσεις που θα κληθεί να δώσει, καθώς στο πρώτο μισό του μήνα, θα πρέπει να παίξει 8 φορές, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολλά ταξίδια, αλλά και ματς υψηλής έντασης.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» του Όντετ Κάτας, θα δουν το πρόγραμμα τους, να είναι αρκετά επιβαρυμένο σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς η περιπέτεια που πέρασε το «τριφύλλι» με τα κρούσματα κορωνοϊού, στάθηκε ικανή να ακυρώσει πολλά παιχνίδια το προηγούμενο διάστημα.

Το «τριφύλλι», θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να περάσει μεταξύ παρκέ και αεροδρομίων, με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται σχεδόν, ανά δύο ημέρες. Με την ομάδα να έχει ταξίδια, σε Λιθουανία, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη και Θεσσαλονίκη.

Αυτή η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, μόνο ευχάριστη δεν είναι στον Παναθηναϊκό αφού υπάρχει κίνδυνος καταπόνησης των αθλητών, ενώ πάντα μην ξεχνάμε πως υπάρχει και το ρίσκο νέων κρουσμάτων, με το τρίτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού να είναι σε πλήρη εξέλιξη και τους ανθρώπους της ομάδας να φοβούνται περισσότερο για την υγεία αθλητών και μελών της ομάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πρωταθλητών Ελλάδας:

8/4: Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός 10/4: Παναθηναϊκός – Λαύριο 12/4: Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Παναθηναϊκός 14/4: ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός 16/4: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 18/4: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 20/4: Ηρακλής – Παναθηναϊκός 24/4: Προμηθέας – Παναθηναϊκός

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS