ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σοκαριστικές καταγγελίες από αθλητές για βία, παρενοχλήσεις και «σύστημα» στην Ενόργανη Γυμναστική

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες 22 αθλητών και αθλητριών της ενόργανης γυμναστικής για σωματική, ψυχολογική βία και σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Σοκαριστικές καταγγελίες από αθλητές για βία, παρενοχλήσεις και «σύστημα» στην Ενόργανη Γυμναστική

Κραυγή αγωνίας και διαμαρτυρίας από 22 αθλητές και αθλήτριες της ενόργανης γυμναστικής, που έστειλαν επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον πρωθυπουργό για άμεση παρέμβαση της Πολιτείας ώστε να βγει το άθλημά τους από την σκιά της σκληρότητας και της κακοποίησης.

Η Εφημερίδα των Συντακτών έβγαλε στο προσκήνιο όσα καταγγέλλονται και προκαλούν ένα μεγάλο και ηχηρό σοκ. Οι συγκεκριμένοι αθλητές ξεκινούν την καταγραφή από το 1985 και κάνουν λόγο για ένα «κοινό μυστικό» σε ό,τι αφορά τις προπονητικές μεθόδους, που έφταναν ή ξεπερνούσαν τα όρια του βασανισμού. Σωματικές τιμωρίες, υποχρεωτικές νηστείες, ψυχολογική κακοποίηση και σεξουαλικές παρενοχλήσεις περιλαμβάνονται σε ένα αποκρουστικό «παζλ», που ήταν στο σκοτάδι για πολλά χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.