ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Βαυαρική επέλαση & ελαττωματικές άμυνες – τριάδα “φωτιά” στο 9.21Χ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Βαυαρική επέλαση & ελαττωματικές άμυνες - τριάδα “φωτιά” στο 9.21Χ

Σπουδαία ποδοσφαιρική και στοιχηματική βραδιά σήμερα Τετάρτη (07/04), με προημιτελικά Champions League, ημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδος και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρία δυνατά προγνωστικά για πάμε στοίχημα! Πάμε άμεσα στην ανάλυσή τους. 

Εμπιστοσύνη στους Βαυαρούς!

Ξεκινάμε τις σημερινές μας επιλογές, φυσικά, με Champions League! Στις 22:00, στο Μόναχο, διεξάγεται το rematch του περσινού τελικού. Μπάγερν Μονάχου εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν, αυτή τη φορά για τα προημιτελικά του θεσμού, με τη ρεβάνς στο Παρίσι να είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα.

Αγκαλιά με τον τίτλο στη Γερμανία η Μπάγερν, το Σάββατο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ανταγωνίστριας Λειψίας, παρότι έλειπε ο Λεβαντόφσκι. Ο Γκορέτσκα σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη ο Νόιερ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και απέτρεψε την ισοφάριση. Άντεξαν οι Βαυαροί στην πίεση και έφυγαν στο +7 από τους “ταύρους”. Στον προηγούμενο γύρο του Champions League, απέκλεισαν στο ρελαντί τη Λάτσιο με συνολικό σκορ 6-2.

Αντιθέτως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπλέξει στη μάχη του πρωταθλήματος στη Ligue 1, αφού αυτή ηττήθηκε στο ντέρμπι κορυφής του Σαββάτου. Ο Ντέιβιντ έδωσε προβάδισμα στη Λιλ από το 20ο λεπτό και η ομάδα του Ποκετίνο, παρά την πίεση που άσκησε, δεν βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Έτσι έπεσε στην 2η θέση και το -3 από τη Λιλ, στο +1 από τη Μονακό.

Οι απουσίες στο στρατόπεδο των Βαυαρών είναι σημαντικές (Λεβαντόφσκι, Γκνάμπρι), ωστόσο η αρμάδα του Φλικ έχει δείξει ότι αναπροσαρμόζεται και βρίσκει λύσεις εκ των έσω. Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση η Μπάγερν, έχει και το ψυχολογικό πλεονέκτημα απέναντι στους Παριζιάνους, που δεν πείθουν φέτος. Θα στηρίξουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης και θα ποντάρουμε στον άσο του 2.09.  

Με τα γκολ στη Σεβίλλη

Στο έτερο παιχνίδι Champions League της βραδιάς, η Πόρτο αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο ουδέτερο Σάντσεθ Πιθχουάν της Σεβίλλης, εκεί που θα διεξαχθεί και η ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Η Πόρτο φλέρταρε με την γκέλα το περασμένο Σάββατο, κατάφερε ωστόσο να ξεπεράσει τις δυσκολίες κάμπτοντας την αντίσταση της Σάντα Κλάρα με 2-1 στο “Ντραγκάο”. Δεν έπιασε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, είδε τον VAR να ακυρώνει γκολ της αντιπάλου στο ξεκίνημα, πήγε με το 0-0 στην ανάπαυλα. Με πέναλτι μπήκε μπροστά στο σκορ, με τον ίδιο τρόπο δέχθηκε την ισοφάριση, βγήκε όλη μπροστά να διεκδικήσει τη νίκη, δημιούργησε ευκαιρίες και δικαιώθηκε για την επιμονή της στις καθυστερήσεις.

Απίθανος διασυρμός για την Τσέλσι το περασμένο Σάββατο στην Πρέμιερ Λιγκ, με την ομάδα του Τούχελ να γνωρίζει τη βαριά ήττα με 5-2 από την Γουέστ Μπρομ εντός έδρας. Μπήκε σε θέση οδηγού στο ματς, από εκείνο το σημείο και έπειτα άρχισε η… κατρακύλα, αναγκάστηκε να συνεχίσει με αριθμητικό μειονέκτημα και είδε την αντίπαλο να ανατρέπει το σκορ πριν την ανάπαυλα. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε στο δεύτερο 45λεπτο, δεν της βγήκε τίποτα στην επίθεση και η εξαιρετική Γουέστ Μπρομ μετέτρεψε το ματς σε… περίπατο.

Παρότι η Τσέλσι προσφέρεται ως ξεκάθαρο φαβορί, η Πόρτο έχει τη φανέλα, το ειδικό βάρος και την ψυχολογία να πληγώσει την Τσέλσι, η οποία ταξίδεψε στην Ισπανία με στραπατσαρισμένο ηθικό. Πιθανό να βρουν από ένα γκολ οι δύο ομάδες, θα ποντάρουμε στο Goal/Goal, σε απόδοση 2.15. 

Γερμανικό Under

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με γερμανικό μπάσκετ. Στις 20:00, η Κραϊλσχάιμ Μέρλινς αντιμετωπίζει τη Βόννη για την 27η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι είναι πιο ποιοτικοί και δικαιολογημένα το φαβορί του αγώνα, αλλά η Βόννη είναι άκρως μαχητική ομάδα και περιμένουμε να ρίξει το τέμπο του αγώνα.

Το όριο στο σύνολο πόντων το βρίσκουμε ψηλά, γι αυτό θα ποντάρουμε στο Under 167.5, σε απόδοση 2.05. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE