Ο Όντεντ Κάτας μιλώντας για την αναμέτρηση κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας (08/04, 20:00) στάθηκε στα γκαρντ των Λιθουανών, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Όντετ Κάτας

«Ήταν μια σημαντική νίκη για μας, ειδικά με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Όμως πρέπει να υπάρχει συνέπεια. Να μάθουμε ότι δεν πρέπει να ξεκινάμε τα παιχνίδια με αυτόν τον τρόπο και ειδικά στην άμυνα. Ελπίζω να ξεκινήσουμε το ματς με την Ζαλγκίρις από εκεί που σταματήσαμε».

Για την Ζαλγκίρις: «Όλες οι ομάδες της EuroLeague παλεύουν μέχρι το τέλος, ακόμη και όταν δεν κυνηγούν κάτι. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το ματς ώστε να βρουν κάποιοι παίκτες ρυθμό, να πάρουν χρόνο συμμετοχής, αλλά από την άλλη σε όλα τα παιχνίδια θέλεις να παίζεις καλά».

Για τους γκαρντ της Ζαλγκίρις και αν θα είναι το κλειδί του αγώνα: «Λεκαβίτσιους, Γκριγκόνις, Ουόκαπ… Είναι όλοι πολύ επιθετικά γκαρντ και στις δύο πλευρές του παρκέ και πρέπει να τους περιορίσουμε. Τρέχουν γρήγορα, αλλά εμείς πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το μέγεθός μας. Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Κάποιες φορές έχουμε προβλήματα, αλλά και πάλι. Είναι ένα καλό ματς όπου μπορούμε να μάθουμε».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS