ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ανώτερες και πρώτες!

Χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της Δάφνης Αγίου Δημητρίου με 79-51 στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» και συνεχίζει να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Παναθηναϊκός: Ανώτερες και πρώτες!

Χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της Δάφνης Αγίου Δημητρίου με 79-51 στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» και συνεχίζει να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το «τριφύλλι» ήταν ανώτερο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και παρότι έπαιξε χωρίς την Ριντ που επιλέχτηκε να μείνει εκτός.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν ισοπεδωτικός από την αρχή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Δάφνη .

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινες» πάτησαν από την αρχή γκάζι και είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη περίοδος έληξε με 24-8.

Περίπου ίδια εικόνα και στη δεύτερη περίοδο με το «τριφύλλι» να χαμηλώνει λίγο ταχύτητα και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής αρκετές παίκτριες με το σκορ του ημιχρόνου να κλείνει στο 43-21.

Σε ότι αφορά την τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός έριξε λίγο την απόδοση του ωστόσο διατήρησε την διαφορά σε πολύ υψηλά επίπεδα με αποτέλεσμα να λήξει με 59-31.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ο Παναθηναϊκός συνέχισε σε υψηλές στροφές και τελικά το ματς έληξε με 79-51.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Τεφτίκης-Κούλης Χ.-Καλογριάς και τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 24-8, 43-21, 59-31, 79-51 Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Μόργκαν 27(3), Χελιώτη 2, Μούλη 15, Λύμουρα, Καλαμπάκου 7(1), Δίελα, Κωτούλα 6(1), Φεράκη, Ζιάκα 2, Σκουμπάκη 8, Λεουτσάνκα 12. Δάφνη Αγ. Δημ. (Μπουμπούς): Νάκου, Τζανετάτου 3, Καρακασίδου 11, Γεροστεργίου 9(3), Μιχάλκο 12, Τσίκα 3(1), Τσανακλίεβα 4, Γκριτζά 9.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ρούλα Μούλη τόνισε «Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη ανεξαρτήτου αντιπάλου. Ειδικά στο γήπεδο μας δεν θέλουμε να έχουμε καμία βαθμολογική απώλεια και θέλουμε να συνδυάζουμε τις νίκες με καλές εμφανίσεις. Πιστεύω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά από την αρχή του ματς . Σήμερα παίξαμε και για τη Ριντ που ήταν τραυματίας και πλέον στοχεύουμε στον επόμενο αγώνα που είναι εκτός έδρας με τα Χανιά που έχουν μια καλή ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...