ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ούτε το Πάσχα η εστίαση – Η νέα ανατροπή και τα διαφορετικά δεδομένα (vid)

Ο υπουργός ανάπτυξης μίλησε για το άνοιγμα στον χώρο της εστίασης μετά τις 15 Μαΐου.

Ούτε το Πάσχα η εστίαση - Η νέα ανατροπή και τα διαφορετικά δεδομένα (vid)

Στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, για το άνοιγμα της εστίασης αλλά και τον τρόπο λειτουργείας των καταστημάτων λιανεμπορίου.

Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι πριν τα μέσα Μαΐου δεν μπορεί να υπάρχει άνοιγμα της εστίασης, η οποία θα έχει σημείο επανεκκίνησης παράλληλα με αυτό του τουρισμού.

Αρχικά τόνισε ότι βρισκόμαστε στις 3-4 τελευταίες εβδομάδες της πανδημίας και τουλάχιστον για έναν μήνα το λιανεμπόριο θα λειτουργεί όπως στα ξεκίνημά του αυτές τις 3 ημέρες που βρίσκεται σε εφαρμογή το άνοιγμά του με click away.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.921 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Εμείς δουλεύουμε ώστε στις αρχές Μαΐου να είμαστε έτοιμοι για την επανεκκίνηση. Θα ήταν πάρα πολύ καλό και για την τουριστική μας βιομηχανία, όταν θα ανοίξει ο τουρισμός να ανοίξουν και τα εστιατόρια», συμπλήρωσε ο υπουργός.

Πηγή: instanews

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.