ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Σανκαρέ, έτοιμος και ο Αγιούμπ!

Σε φουλ ρυθμούς προπόνησης επανήλθαν οι Σανκαρέ και Αγιούμπ, που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Σανκαρέ, έτοιμος και ο Αγιούμπ!

Σε φουλ ρυθμούς προπόνησης επανήλθαν οι Σανκαρέ και Αγιούμπ, που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού μπήκε στην τελική της ευθεία για τον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το θετικό είναι ότι οι πράσινοι ξεπερνούν τα προβλήματά τους που τους έχουν ταλαιπωρήσει πολύ. Μετά την επιστροφή του Μαουρίσιο στα παιχνίδια και τον Φράν Βέλεθ που από χθες συμμετέχει σε φουλ πρόγραμμα, σήμερα ήταν η σειρά άλλων δυο να επανέλθουν.

Πρόκειται για τους Σανκαρέ και Αγιούμπ. Οι δυο τους ξεπέρασαν το πρόβλημα στον μηνίσκο (είχαν κάνει αρθροσκόπηση) και σήμερα, μετά το χθεσινό ατομικό πρόγραμμα, γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς. Αυτό σημαίνει ότι ιατρικά είναι έτοιμοι, αλλά ο Λάζλο Μπόλονι θα κρίνει τον βαθμό ετοιμότητάς τους ενόψει ντέρμπι.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.704 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπεκ, ενώ απουσίασε με άδεια ο Κουρμπέλης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και παιχνίδι κατοχής μπάλας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.