ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Υπνωτισμένος ο Παναθηναϊκός του Κάτας στο Κάουνας

Τραγική εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό στο Κάουνας και βαριά ήττα με 93-78 από τη Ζαλγκίρις για την 34η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Σε κακή μέρα πολλοί παίκτες, αλλά και ο προπονητής, Οντετ Κάτας.

Υπνωτισμένος ο Παναθηναϊκός του Κάτας στο Κάουνας

Τραγική εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό στο Κάουνας και βαριά ήττα με 93-78 από τη Ζαλγκίρις για την 34η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Σε κακή μέρα πολλοί παίκτες, αλλά και ο προπονητής, Οντετ Κάτας.

Οι πράσινοι είχαν εξ’ αρχής πολλά προβλήματα. Παρά τις απουσίες της Ζαλγκίρις, οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς προβάδισμα, είχαν σε εξαιρετική βραδιά του Λεκαβίτσιους και έχτισαν διαφορά, ποντάροντας στο γρήγορο ρυθμό τους. Το τριφύλλι προσπάθησε να κάνει το come back με μπροστάρηδες τους Χεζόνια και Νέντοβιτς. Το ημίχρονο έληξε με το σκορ να είναι 52-47.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.872 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν εφιαλτικό για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι είχαν κάκιστες επιλογές στην επίθεση και μια άμυνα… αέρα, με αποτέλεσμα η διαφορά αντί να μειώνεται να μεγαλώνει. Η Ζαλγκίρις έκανε ό, τι ήθελε στο παρκέ και μόνο χάρη σε ένα μικρό ξέσπασμα του Νέντοβιτς η περίοδος έκλεισε με σκορ 74-60.

Ο Οντετ Κάτας είχε παροπλισμένο στον πάγκο τον Χεζόνια και το σκορ έγινε γρήγορα – γρήγορα 79-63 εύκολα και άνετα για τη Ζαλγκίρις που έβλεπε απέναντί της έναν υπνωτισμένο Παναθηναϊκό.  Με τρίποντο του Γιοκουμπάιτις η διαφορά πήγε ξανά στο -19 (82-63). Η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη με τον Παναθηναϊκό να είναι σε τραγική βραδιά και τη Ζαλγκίρις να… βομβαρδίζει από παντού.

Τόσο οι παίκτες, όσο και ο Οντετ Κάτας, που είχε κακό κοουτσάρισμα στην αναμέτρηση, ήταν σε άσχημη βραδιά και ο Παναθηναϊκός δεν ήταν σχεδόν ποτέ ανταγωνιστικός. Η ήττα ήρθε φυσιολογικά με τη Ζαλγκίρις να κάνε πάρτι!

Στο φινάλε το ταμπλό έγραψε σκορ 93-78 με τον Παναθηναϊκό να πραγματοποεί μια από τις πιο… άγευστες και άχρωμες εμφανίσεις του φέτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.